Hocasını arayan Fenerbahçe kritik kararın eşiğine geldi

Başkan Ali Koç, kurmayları ve sportif direktör Comolli ile birlikte Akhisar deplasmanının ardından kulüp binasında toplantı yapacak. Takımın yeni hocası için son karar verilecek. Favori Ersun Yanal, B planı ise Tayfun Korkut. Christoph Daum ile de temaslar sürüyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2018 Güncelleme 08 Aralık 2018, 07:58
Hocasını arayan Fenerbahçe kritik kararın eşiğine geldi

İÇİNDEKİLER



Teknik
direktörünü arayan Fenerbahçe karar aşamasına geldi.... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetici Semih Özsoy, yönetimdeki diğer kurmayları ve sportif direktör Damien Comolli, Akhisar deplasmanının ardından pazartesi sabahı kulüp binasında yeni teknik direktörü belirlemek için toplantı yapacaklar.


LİSTENİN BAŞINDA YANAL VAR
Semih Özsoy'un ilk görüşmeyi yaptığı Ersun Yanal şu anda en güçlü aday oarak duruyor. Yanal'ın 1.5 yıllık sözleşme isteği kabul görürse Sarı-Lacivertli kulübün yeni teknik patronu Ersun Yanal olacak.


YABANCI OLURSA İLK TERCİH DAUM
Yanal olmazsa B planı olarak kendisini Bundesliga'da ispatlamış olan Tayfun Korkut var. Bu arada daha önce Fenerbahçe'yi 2 kez şampiyon yapan Daum ile de temasın gerçekleştiği gelen haberler arasında.


YANAL'IN TEK BİR ŞARTI VAR
Ersun Yanal'ın Comolli ile birlikte çalışmasının kendisi için sorun olmadığını yönetime ilettiği ancak 6 aylık teklife sıcak bakmadığını, 1.5 yıllık sözleşmeye ise imza atacağını söylediği öğrenildi.