Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında sert sözler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz hafta Kulüpler Birliği tarafından yapılan açıklamanın arkasında olduklarını söyleyen Fikret Orman hakkında çok sert sözler söyledi. Cengiz, "Adı birlik olan oluşum güvenirliğini yitirmiştir." derken, Galatasaray'ın Kulüpler Birliği toplantılarına katılmama kararını yineledi.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2018, 16:57
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında sert sözler

İÇİNDEKİLER

Beylikdüzü'ndeki GS Store'un açılışına katılan Mustafa Cengiz, Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman'ın "Bütün kulüpler bildirinin arkasında" şeklindeki açıklamamarına yanıt verdi.

Cengiz, Orman'ın ifadelerine şaşırdıklarını belirtirken şunları kaydetti:
"10 kulüp yayınlamadı, hala 17 kulüp yayınladı demek ve Galatasaray'a haber vermeliydik demek başka bir garabeti ortaya çıkartıyor. Bu tür açıklamalar bizi şaşırtıyor. Galatasaray'a karşı değil diyorsanız, oraya Galatasaray'ı da yazacaktınız o zaman. Adı birlik olan oluşum güvenirliğini yitirmiştir. Bize haber verilseydi, ortadaki hatayı düzeltirdik. Biz ayrıcalık istemiyoruz ve herkese adil olunmasını istiyoruz. Kulüpler Birliği güvenilirliğini kaybetti. Herkesi tatmin edecek bir açıklama olmazsa asla Kulüpler Birliği'ne katılmıyoruz ve bu tavırlarına devam ederlerse başka aksiyonlar da alacağız. Biz küfür, hakaret olmadan taleplerde bulunuyoruz. Federasyondan VAR kayıtlarını istedik ancak bize hala vermediler, IFAB'ın talimatı aslında açık. VAR kayıtlarını vermeleri gerekirdi ama vermediler"