Beşiktaş, Sarpsborg’un ardından G.Saray’ı da yenmeyi başardı

Kartal 3 günde 2 kritik virajı kazasız geçti. Norveç’ten zaferle döndü. Ardından derbiyi kazandı. Böylece Başakşehir’le fark 6’ya inerken G.Saray’ı averajla geride bıraktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2018 Güncelleme 03 Aralık 2018, 07:59
Beşiktaş, Sarpsborg’un ardından G.Saray’ı da yenmeyi başardı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta yüzler yeniden gülüyor... Siyah-Beyazlı takım 3 günde oynadığı 2 kritik virajdan zaferle dönerek hem Avrupa hem de lige tutunmayı başardı. Hafta içinde Sarpsborg'u 2-0'lık yenilgiden 3-2'lik skorla geçen Kartal dün de kendisi için hayati derecede önem taşıyan maçta Galatasaray'ı 1-0 yenmeyi başardı.

HAYATİ MAÇTAN GALİP AYRILDI
Galatasaray'a yenilmesi durumunda zirvede ağır bir yara alacak olan Beşiktaş belki de şampiyonluk defterini erken kapatacaktı. Ancak Kartal zorlu maçı 1-0 galip bitirerek Avrupa'dan sonra lige de sarıldı.



BAŞAKŞEHİR'LE FARK 6'YA İNDİ
Başakşehir'in yenildiği haftada Galatasaray'ı devirerek liderle arasındaki puan farkını 6'ya indirmeyi başaran Beşiktaş, uzun süredir gerisinde olduğu G.Saray'ı da bu galibiyetle averajla da olsa geçmeyi başardı.

LİGDE ARKA ARKAYA 2. GALİBİYET
Kartal böylece 3 günde 2 zafer kazanarak moral buldu. Bir süredir hem ligde hem de Avrupa'da sıkıntı yaşayan Siyah-Beyazlılar bu galibiyetle Ankaragücü maçının ardından ligde arka arkaya 2. kez galip geldi.



MAÇ SONUNDA ŞENOL GÜNEŞ TARAFTARA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
Beşiktaşlı futbolcular karşılaşmadan sonra büyük bir sevinç yaşadı. Teknik Direktör Şenol Güneş taraftara üçlü çektirdi. Bu arada Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde Süper Lig'de derbi maçlarda etkili performansını sürdürdü. Güneş döneminde 14 derbi maça çıkan Beşiktaş 7. galibiyetine ulaşırken 4 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.