Usain Bolt'a Süper Lig'den talip var

Atletizm kariyerini sona erdirdikten sonra profesyonel futbolcu olmak için çalışmala başlayan Jamaikalı Usain Bolt'a Spor Toto Süper Lig ekibinden teklif geldi.

Giriş Tarihi 21 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 22 Kasım 2018, 04:11
Usain Bolt’a Süper Lig’den talip var

İÇİNDEKİLER

Olimpiyat oyunları ve dünya şampiyonalarında kazandığı altın madalyalar ve kırdığı rekorların ardından atletizm kariyerine son veren ve profesyonel futbolcu olmak için çalışmalara başlayan Usain Bolt'a Spor Toto Süper Lig ekibi talip oldu.



TRT Spor'dan Barış Yurduseven'in haberine Demir Grup Sivasspor, Usain Bolt'u renklerine bağlamak için girişimlere başladı. Buna göre Demir Grup Sivasspor, Bolt ile görüşme halinde ve ilk temas kuruldu.



Son olarak Avustralya ekibi Central Coast Mariners takımının deneme sözleşmesiyle kadrosuna kattığı ancak profesyonel sözleşme imzaladığı Bolt geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, "Central Coast ile sözleşme imzalayamadık ama başka kulüplerden pek çok teklif aldım. Şu anda ne yapabileceğimiz üzerine düşünüyoruz." dedi.



Bolt, kasım ayının sonunda önce ya başka bir kulübe gideceğini ya da futbol dünyasına veda edeceğini söyledi.



Bolt, Avustralya ekibinin Macarthur South West ile oynadığı ve 4-0 kazandığı maçta attığı 2 golle gündeme gelmişti. 32 yaşındaki mart ayında Alman ekibi Borussia Dortmund ile de antrenmana çıkmıştı.