Ne ses var ne görüntü: Türkiye 0 - 0 Ukrayna

Antalya’daki özel maçta girdiği az sayıda pozisyonu değerlendiremeyen Ay-Yıldızlılar beklenen performansı dün yine ortaya koyamadı. Milli Takımımız’ın başında çıktığı 17 maçta 4 galibiyet elde eden Mircea Lucescu sosyal medyada birkez daha eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2018 Güncelleme 21 Kasım 2018, 07:58
Ne ses var ne görüntü: Türkiye 0 - 0 Ukrayna

İÇİNDEKİLER

Cumartesi günü aldığı İsveç yenilgisisiyle UEFA Uluslar Ligi'nde küme düşen Milli Takımımız dün de özel maçta Ukrayna ile 0-0 berabere kaldı. Antalya'daki maçta ilk tehlike Milliler'den geldi. 2. dakikada Ömer Bayram'ın soldan ceza sahasına ortasında, ön direkte Enes Ünal'ın vuruşu direği yaladı.

CENGİZ VURDU, LUNİN ÇIKARDI
24. dakikada Kovalenko'nun ara pasıyla ceza sahasına giren Tsygankov'un vuruşu kaleci Sinan Bolat kornere çeldi. 50. dakikada Serdar'ın pasında Cengiz Ünder'in vuruşunu kaleci Lunin kurtardı.



SİNAN GOLE İZİN VERMEDİ
69. dakikada sağ kanatta kazanılan serbest atışta topun başına geçen Malinovskiy'nin vuruşunu Sinan Bolat meşin iki hamlede tuttu. 76. dakikada Zinchenko'nun şutunu Sinan yatarak kontrol etti.

MART AYINA KADAR MAÇ YOK
80. dakikada Cengiz Ünder'in ceza sahası dışından vuruşunda top üstten auta gitti. Kalan dakikalarda başka gol gelmeyince maç 0-0 sona erdi. Milli Takımımız mart ayına kadar maç yapmayacak.



MERİH SİFTAH YAPTI
A Milli Takımımız'ın Ukrayna ile oynadığı maçının ikinci yarısında oyuna dahil olan Merih Demiral, ilk kez Ay-Yıldızlı forma ile süre aldı. 21 yaşındaki oyunda kaldığı süre içinde başarılı bir görüntü ortaya koydu.



MAÇTA SADECE GOL EKSİKTİ
Ukrayna Milli Takım Teknik Direktörü Andriy Shevchenko , Türkiye ile keyifli bir maç oynadıklarını söyledi. Genç teknik adam, "Lucescu benim gibi oynamayan oyunculara şans verdi. Maçta bir tek gol eksikti." dedi. Shevchenko, Milan'da oynayan Türk futbolcu Hakan Çalhanoğlu için ise "Çok iyi bir futbolcu" yorumunu yaptı.