Türkiye, Dünya Kupası'nda 2. olan Ampute Milli Takımımız'ı bağrına bastı

Son penaltıyı kaçıran Osman Çakmak “Hakkınızı helal edin” diye konuştu. Sosyal medyada herkes “Helal olsun” dedi. Türkiye kahramanları bağrına bastı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2018 Güncelleme 06 Kasım 2018, 02:49
Türkiye, Dünya Kupası’nda 2. olan Ampute Milli Takımımız’ı bağrına bastı

İÇİNDEKİLER

Ampute Milli Takımımız, Dünya Kupası'nda 2. oldu... Turkcell sponsorluğundaki Ampute Milli Takımı finalde karşılaştığı Angola'ya normal süresi ve uzatması 0-0 biten maçta penaltılarla 5-4 yenilerek ikincilik basamağında kaldı. Meksika'nın San Juan de Los Lagos kentinde gerçekleştirilen organizasyonda takımımız üstün bir futbol sergilemesine rağmen gol atmayı başaramadı.




Türkiye'de Barış Telli, Muhammet Yeğen, Fatih Şentürk ve Rahmi Özcan penaltı atışlarını gole çevirdi. Ay- Yıldızlı ekipte kaptan Osman Çakmak penaltıyı kaçırdı. Angolalı futbolcular penaltıda hata yapmayınca takımımız 5-4 mağlup olarak kupayı ikincilikle tamamladı.



5 KASIM'DA HEM AYAĞIMI KAYBETTİM HEM DE PENALTI KAÇIRDIM
Penaltı kaçırarak Ampute Milli Takımı'nın 2. olmasına neden olan kaptan Osman Çakmak helallik istedi. Osman, "5 Kasım'da mayına basıp ayağımı kaybetmiştim. Aynı tarihte bu kez penaltı kaçırdım. Demek ki 5 Kasım bana yaramıyor" ifadesini kullandı.