Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden sonra ortalık karıştı

Aslan, Donk ve Linnes’le iki farkı buldu. Fener, Valbuena ve Jailson’la döndü. Maç sonu ortalık karıştı Jailson, Belhanda’yı tokatladı... Ndiaye, Jailson’a kafa attı. Hasan Şaş, Skrtel’e saldırdı. 3 kırmızı çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2018 Güncelleme 03 Kasım 2018, 02:18
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden sonra ortalık karıştı

İÇİNDEKİLER

Müthiş derbide kazanan yok... Süper Lig'de 11. haftanın açılış maçında Galatasaray ve Fenerbahçe 2-2 berabere kaldı. 31. dakikada Galatasaray öne geçti. Belhanda'nın kullandığı kornerde arka direkte Serdar'ın kafayla indirdiği topa dokunan Donk, Harun'u mağlup etti: 1-0.

VAR KARARIYLA PENALTI ÇIKTI
49. dakikada Onyekuru vurdu, Harun kurtardı... 50. dakikada Linnes ceza sahasının dışından mükemmel vurdu, skor 2-0 oldu. 65. dakikada Fenerbahçe VAR kararıyla penaltı kazandı.



FENERBAHÇE GALİBİYETİ KAÇIRDI
Valbuena penaltıdan golü attı: 2-1. 72. dakikada Jailson süper bir golle skoru 2-2 yaptı. 85. dakikada Eljif'in şutunu Muslera çıkardı. 85. dakikada Skrtel de kaçırınca derbi 2-2 sona erdi.

NDİAYE, JAİLSON, SOLDADO ATILDI
Maç bitiminde ise ortalık karıştı. Jailson, Belhanda'yı tokatladı. Ardından Ndiaye, Jailson'a kafa attı. Hasan Şaş, Skrtel'e saldırdı. Ndiaye, Jailson ve Soldado'ya kırmızı kart çıktığı açıklandı.