Dövüş kulübü

Soldado ve Belhanda arasındaki gerilim maçtan sonra patlamaya neden oldu... Jailson, Belhanda’ya tokat atınca film koptu. İki takım futbolcuları birbirini kovaladı... Fatih Terim, Aydınus'un üzerine yürüdü. Hasan Şaş, Skrtel'e saldırdı... 3 kırmızı çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2018 Güncelleme 03 Kasım 2018, 01:59
Dövüş kulübü

İÇİNDEKİLER



G.Saray
ile F.Bahçe arasında oynanan maçta gerginlik tavan yaptı... Derbinin son dakikalarında Fenerbahçeli Soldado ile Galatasaraylı Belhanda kavga etti... Maçın bitiş düdüğünden sonra ise ortalık toz duman oldu. Jailson, santra çizgisinin yakınlarında Belhanda'ya tokat attı.



BİR ANDA SAHAYA DALDILAR
İki takımın teknik ekibi ve oyuncular bir anda sahaya daldı. Sonrasında Serdar Aziz ve Rodrigues, Jailson'un boğazına yapıştı. Jailson, Serdar Aziz'e vurdu... G.Saraylı Ndiaye de Jailson'a kafa attı.



HASAN ŞAŞ DA SKRTEL'E VURDU
Olaylarda Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş'ın Fenerbahçe stoperi Skrtel'e vurduğu görüldü. Fenerbahçe'nin yedek oyuncularından Yiğithan Güveli ise G.Saraylı İsmail Çipe'ye vurdu.



FATİH TERİM ÇOK SİNİRLENDİ
Rodrigues ve Maicon soyunma odasına doğru koşan Jailson'u kovaladı... Fatih Terim'in maçın hakemi Fırat Aydınus'un üzerine yürüdüğü gözlendi. Ndiaye, Jailson ve Soldado kırmızı, Belhanda sarı kart gördü.



KORİDORDA DA DEVAM ETTİLER!
İki takım oyuncuları içeri girerken Galatasaraylı Maicon ve F.Bahçeli Ayew arasında gerginlik yaşandı. İki oyuncu küfürleşti.