Bu kez tuzağa düşmek yok

Şenol Güneş son 6 maçta deviremediği Başakşehir’in tuzağına bu kez düşmeyecek. Beşiktaş topu rakibe verecek, riske girmeden gol arayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2018 Güncelleme 03 Kasım 2018, 01:42
Bu kez tuzağa düşmek yok

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de haftanın skoru en az derbi kadar merak edilen maçında Medipol Başakşehir ve Beşiktaş, Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak maçı Halis Özkahya yönetecek.

11 MAÇTA 1 GALİBİYET!
Geçen hafta aldığı farklı Rize galibiyetiyle moral bulan Beşiktaş'ta Başakşehir sınavı öncesi istatistikler can sıkıyor. Siyah-Beyazlılar, rakibi önünde son 11 maçta 1 kez kazanabilirken, Şenol Güneş de son 6 maçta Başakşehir'e karşı galibiyet alamadı. Başakşehir sınavına büyük önem veren Güneş bu kez rakibin tuzağına düşmeyecek. Başakşehir önünde çok kontrollü oynayacak olan Siyah-Beyazlılar riske girmeden gol arayacak. Başakşehir cephesinde de hedef galibiyet. Sa- katlığı geçen Adebayor'un 11'de oynaması bekleniyor.



HAZIRLIKLAR TAMAM
Beşiktaş akşam yaptığı idmanla Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı. Siyah-Beyazlılar'da futbolcuların moral motivasyonun üst düzeyde olduğu öğrenildi.