Şenol Güneş: Yeni bir sayfa açın

Beşiktaş Teknik Direktörü takımla yaptığı toplantıda beyin yıkadı. Güneş, “Rize maçıyla yeni bir sayfa açın. Size güvenim tam”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2018 Güncelleme 29 Ekim 2018, 04:12
Şenol Güneş: Yeni bir sayfa açın

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş'ten terapi... Beşiktaş Teknik Direktörü Göztepe ve Genk maçında alınan yenilgilerin ardından futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca oyuncularından Ç.Rize maçını kazanarak yeni bir sayfa açmalarını isteyerek, "Size güvenim tam. Geçmişi unutun bundan sonraki maçlara odaklanın" dedi.

KAYBEDİLMİŞ HİÇBİR ŞEY YOK
Lig ve Avrupa'da kaybedilmiş birşeyin olmadığını vurgulayan Güneş, "Hiç hesapta olmayan yenilgiler aldık. O maçlardan gereken dersi çıkardığınızı düşünüyorum. Rize bir dönüm noktası olacak" diye konuştu.

TARAFTARIMIZA AFFETTİRECEĞİZ
Oyuncularından özverili olmalarını isteyen Güneş, "Taraftarımıza kendimizi affettirmenin en güzel yolu kazanmaktır. Rize maçında alacağınız 3 puan gelecek için bize moral verecek" ifadesini kullandı.

3 FUTBOLCU SINIRDA
Beşiktaş'ta Quaresma, Caner ve Medel sarı kartta ceza sınırında bulunuyor. Bu oyunculardan kart gören Başakşehir önünde olmayacak.

EKSİK KARTAL RİZE ÖNÜNDE ÇIKIŞ ARIYOR
Ligde son 2 maçında 5 puan kaybeden Beşiktaş bugün Ç.Rizespor'u konuk ediyor. Kartal'da Pepe, Ljajic, Adriano, Babel, Tolgay ve Lens oynamayacak.