Ali Koç'tan Divan Kurulu'nda önemli mesajlar

Başkan Koç, Divan Kurulu'nda çok önemli mesajlar verdi: İyi başlamadık ama hücuma dayalı sistem oturmaya başladı. Bundan sonra iyi sonuçlar bekliyoruz. G.Saray derbisi dönüm noktası olacak. Geçen gün bir rakibimizin Avrupa’da oynadığı maçta taraftarın tepkisini gördüm. Bizim taraftarımızın yaklaşımına bakınca farklı bir kulübüz diyorum.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2018 Güncelleme 28 Ekim 2018, 00:52
Ali Koç’tan Divan Kurulu’nda önemli mesajlar

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Futbol takımının sezona iyi başlamadığını belirten Başkan Koç, "Yeni bir takım kurduk, sancılı olacağını biliyorduk. Arzu ettiğimiz takımı çabuk oluşturamadık. Değişimden çok krizlerle mücadele ettik" dedi.

FUTBOLCULARA AÇIKÇA SÖYLEDİM
Ali Koç, sözlerine şöyle devam etti: Birkaç maçtır gol yemiyoruz. Hücuma dayalı sistem oturdukça iyi sonuçlar gelecektir. Futbolculara uçakta söyledim. G.Saray derbisinin dönüm noktası olacağına inanıyorum.

FUTBOLCULARA BORCUMUZ YOK
Fenerbahçe tartışmasız dünyanın en büyük spor kulübü. Futbolculara borcumuz da yok. Geçen gün bir rakibimizin (Beşiktaş) taraftarının takımına tepkisine şahit olduk. Bu konuda çok şansılıyız.

TÜM SIKINTILARI AŞACAĞIZ
Taraftarımıza bakıyorum, hakikaten biz farklı kulübüz. Evet, Beşiktaş ve Galatasaray'dan iyi durumdayız. Trabzonspor da detayları açıkladı. Hepimizde sıkıntı var. İnşallah aşarız. Altyapıya hamle yapacağız.

HEPİNİZ GURUR DUYACAKSINIZ
Herkes bize inansın.. Hepiniz takımınızla gurur duyacaksınız... Bazı transferler geç oldu biliyorum. Josef'in son senesiydi. 4 milyon Euro'dan başlayan pazarlıklar 12 milyon'a çıkınca yapacak bir şey kalmadı.

ARTIK BU KULÜBÜN HAKKINI VERİN
Satışlar geç olunca bazı transferler de geç oldu. 3 Temmuz meselesi artık çok uzadı. Bu davadan asla vazgeçmeyeceğiz. Diyorum ki bu külübün hakkını verin. Uzatmanın anlamı yok...