Sivasspor maçı sonrası Ali Koç soyunma odasına indi

Fenerbahçe'de kötü gidişata bir türlü son verilemezken, 0-0 beraberlikle sonuçlanan Sivasspor maçı sonrası Başkan Ali Koç'un soyunma odasına indiği ve futbolcularla konuştuğu iddia edildi.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 22 Ekim 2018, 13:05
Sivasspor maçı sonrası Ali Koç soyunma odasına indi

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak kötü gidişatını sürdüren Fenerbahçe'de moraller bozuk. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivasspor beraberliği sonrasında soluğu soyunma odasında aldı. İddialara göre yaklaşık 30 dakika içeride kalan Başkan, 2 puanlık kaybın faturasını kestiği teknik heyet ve futbolculara sert eleştirilerde bulundu.

ÖNCE COMOLLİ!

Ali Koç, önce maçın son bölümlerinde tribünde arka sıralarda oturan Comolli'nin yanına gidip, sahayı göstererek kızgın bir şekilde bir şeyler anlattı.

SONRA SOYUNMA ODASI

Başkan Koç, 90 dakikanın ardından soluğu soyunma odasında aldı. Ali Koç ilk olarak sağlık heyeti, malzemeciler ve basın danışmanını dışarı çıkarttı.

SABIR KALMADI

Odada teknik ekip ve futbolcularla baş başa kaldı. Son derece sinirli olan başkan, "Burası Fenerbahçe! 9 maç sonunda 9 puan toplandıysa, düşme hattına indiyse burada büyük bir yanlışlık var demektir. Taraftar sizin arkanızda durdu ancak sabırları kalmadı. Artık tepki gösteriyorlar. Kredinizi daha fazla tüketmeyin. Aksi taktirde bunun sonuçları size yansır" sözleriyle takıma sert bir uyarıda bulundu. Başkan, "Bu odadaki herkese söylüyorum, toparlanın ve işinize dört elle sarılın. Camia bu durumu hak etmiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

GALATASARAY MAÇI SON VİRAJ
Ancak deplasmandaki Galatasaray maçı, Hollandalı hoca için kritik virajlardan biri olacak. Bu karşılaşmada olumsuz bir durum yaşanırsa, Koç'un devre arasından önce de harekete geçebileceği ifade edildi.