Comolli: Özlenen Fener çok yakında

Comolli kendinden emin konuştu: Oyuncularla her gün birebir konuşuyorum. İşlerine odaklanmışlar. Harika bir atmosfer ve takım ruhu oluşmuş durumda. Özlenen takımı yakında göreceksiniz. Başakşehir maçındaki coşkuyu Sivas deplasmanında da gösterip maçı kazanmalıyız. Seri galibiyetlerle puan cetvelinde çok daha iyi duruma geleceğiz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2018 Güncelleme 19 Ekim 2018, 01:59
Comolli: Özlenen Fener çok yakında

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Comolli, dün organize edilen kahvaltıda takımın durumunu değerlendirdi. Comolli, "Oyuncularla her gün birebir konuşuyorum. İşlerine odaklanmışlar. Harika bir atmosfer ve takım ruhu oluşmuş durumda. Futbolcular, içinde bulunduğumuz durumun farkında. Özlenen Fener çok yakında" dedi.


İYİ FUTBOL DEVAM ETMELİ
Neşeli gözüken Comolli şöyle devam etti: "Medipol Başakşehir maçında göstermiş olduğumuz arzuyu, coşkuyu, o güzel futbolu devam ettirmek istiyoruz.


SİVASSPOR'U YENMELİYİZ
Sivasspor maçında aynı futbolcu sahaya yansıtmak ve kazanmak istiyoruz. Frey takıma alışıyor. Hazırlık maçında çok güzel bir gol attı. Reyes de bizim için çok önemli.


DİEGO REYES'İ BEKLİYORUZ
Reyes milli takımda kaptanlık yapmış. Bunu öğrendik. Adettir kaptanlık yapanın takımına bir şeyler ısmarlaması gerekiyor. Kendisi bir an evvel gelsin, bunu bizzat bekliyorum"