Beşiktaş Konyaspor'u elinden kaçırdı!

Beşiktaş'ta Vida 26’da kırmızı kart gördü. Yatabare Konya’yı penaltıyla öne geçirdi. Bir de penaltı kaçırdı. Ama Kartal pes etmedi...Love ve Lens'le son 11 dakikada 2 gol buldu. Ama uzatmada Hurtado'yu durduramadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2018 Güncelleme 08 Ekim 2018, 01:21
Beşiktaş Konyaspor’u elinden kaçırdı!

İÇİNDEKİLER




Beşiktaş Konya'da
3 puanı son anda kaçırdı.. Kartal zorlu deplasmanda 64 dakika 10 kişi oynadığı maçta Konyaspor'la 2-2 berabere kaldı. Maçın 5. dakikasında Babel'in ortasında topun Jonsson'un eline çarpıp çarpmadığına karar vermek için VAR'a danışıldı. Ancak köşe atışı kararı verildi.


VİDA KIRMIZI KART GÖRDÜ
Maçın 26. dakikasında Vida Ömer Ali'nin şutunu eliyle engellediği gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve penaltı kararı verildi. VAR da bu kararı onaylayınca Yatabare Karius'u ters köşeye yatırarak skoru 1-0 yaptı.


BEŞİKTAŞ ALEYHİNE 2. PENALTI
İkinci yarının 49. dakikasında Medel'in Uğur'a yaptığı müdahale sonrası bir kez daha penaltı kararı verildi. Yatabare 52'de kullanılan penaltı atışından yararlanamadı. Böylece Konya 2. golden yararlanamadı.


​BEŞİKTAŞ 2 DAKİKADA 2 GOL ATTI
Maçın 79.Oğuzhan'ın ortasında Vagner Love beraberliği sağladı. 80'de Lens topu ağlara gönderdi. Böylece Beşiktaş 2-1 öne geçti. 90+5'te Hurtado beraberliği sağladı. Karşılaşma 2-2 sona erdi.