Daha üretken olmalıyız

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ”İlk yarı onların düşündüğü oyuna uygun davrandık . İkinci yarı goller geldi. Daha üretken olmamız lazım” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2018 Güncelleme 21 Eylül 2018, 02:09
Daha üretken olmalıyız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sarpsborg maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Güneş, "Grupta ilk maçımızı kazanarak başlamak istiyorduk. Düşündüğümüz gibi oldu. İlk yarısı yavaş ve atak sayısı az olan rakibe oyunumuzu kabul ettiremediğimiz bir oyun oynadık. Onların düşündüğü oyuna uygun davrandık" diyerek sözlerini sürdürdü.

OYUNUMUZ TÖRE'Yİ DE ETKİLEDİ
Güneş: "2. yarı goller geldi. 3-5 dakika topu rakibe verdik. Gol yemeden kurtaramıyoruz. Eksik olarak pozisyon vermek ve gol yeme hatalarını düzeltmemiz lazım. Takımın oyunu Gökhan Töre'nin daha etkili olmasını engelledi"

LARİN ÇALIŞKAN AMA ETKİSİZ
Tecrübeli çalıştırıcı, "Baskılı oyuna cevap veremedik. İlk yarı şut atmadık. Babel'den sonra Quaeresma'yı da alacaktım ama 2-0'dan sonra koptu. Lens daha çalışkan. Larin de çalışkan ama etki konusunda sıkıntılı" diye konuştu.

GEÇİŞLERE CEVAP VEREMEDİK
Güneş sözlerini şöyle tamamladı: "Sarpsborg karşısında genel olarak herkes iyiydi ama daha üretken olmamız lazım. Gökhan Töre'nin bu konuda desteğe ihtiyacı var. İlk yarı geçişlere cevap veremedik. Bunlar eksiklerimiz" dedi.