Müsaade ederlerse şampiyon olacağız

Fikret Orman Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da yaptığı konuşmada VAR sistemini eleştirdi. Beşiktaş Başkanı, “Bu sezon eğer müsaade ederlerse şampiyon olacağız”diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2018 Güncelleme 17 Eylül 2018, 01:51
Müsaade ederlerse şampiyon olacağız

İÇİNDEKİLER

Fikret Orman fena patladı... Beşiktaş Başkanı, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da yaptığı konuşmada VAR sistemini eleştirdi. Önümüzdeki 8-9 ayda yapacakları çok şeyler olduğunu söyleyen Orman, "En önemli şey şu günkü ekonomik koşullarda Beşiktaş'ın finansal yapısını ve kulübün itibarını devam ettirebilmek ve tabii ki eğer müsaade ederlerse şampiyon olmak. VAR sistemi daha oturmadı. Herkese VAR, Beşiktaş'a yok konuları doğrudur" ifadesini kullandı.

BEŞİKTAŞ DENEME TAHTASI DEĞİL
VAR'ın insanlar tarafından yönetildiğini ifade eden Orman, "Bizim başımıza hatalar daha fazla gelmeye başladı. Bursaspor maçında VAR'a gidilmedi. Medel'in pozisyonunda hakemin yorum hatası var. VAR ona bakmıyor. Hakemlerimiz hata yapıyor ve biz de bunun düzeltilmesi için uğraş veriyoruz. Beşiktaş deneme tahtası değil. Türkiye'nin en büyük camiası" dedi.

DERBİYİ STATTA TAKİP EDECEĞİM
Algılar yaratılarak Türk futbolunun katledilmesini geçen sene yaşadıklarını söyleyen Orman, "Şu anda güzel bir ortam var. Kimsenin Beşiktaş taraftarını üzmeye hakkı yok" dedi. F.Bahçe derbisini statta izleyeceğini söyleyen Orman, "Ali başkan beni davet etmedi. Ben zaten takımın başkanı olarak gideceğim maçlara" diye konuştu.