Alexandre Pato'dan Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım!

Brezilyalı ünlü forvet Alexandre Pato'nun twitter hesabından paylaştığı aslan emojisi Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 29 Ağustos 2018, 08:12
Alexandre Pato’dan Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım!

İÇİNDEKİLER

Bir dönem dünyanın en iyi forvetlerinden biri olarak da gösterilen Brezilyalı Alexandre Pato'nun sosyal medya hesabı üzerinden sabah saatlerinde yaptığı paylaşım Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı.

Çin'in TJ Quanjian takımında forma giyen Pato, twitter hesabı üzerinde Türkiye saati ile 07.33'te aslan simgesi paylaştı.


Forvet arayışlarını sürdüren Sarı Kırmızılı takımın taraftarları arasında bu paylaşım bir anda dikkat çekerken paylaşımın altına yorum yağdı.


ALEXANDRE PATO KİMDİR?
2 Eylül 1989 doğumlu Brezilyalı futbolcu kariyerine ülkesinin takımı Internacional'de başladı. Ardından Milan'a transferi ile dikkatleri üzerine çeken ve Milli Takım formasını da 27 kez terleten Pato sırasıyla Corintians, Sao Paolo formalarını giydikten sonra bir kez daha Avrupa'ya döndü ve Chelsea'de oynadı. Sonrasında Villarreal'de de oynayan başarılı forvet 2017 yılı Ocak ayında Çin'in yolunu tuttu.

180 boyundaki yıldız isim bitiriciliği ile dikkat çekiyor. Ceza sahası içinde yakaladığı pozisyonları genelde gol ile sonuçlandırması ile tanınan Pato Çin ekibiyle bu yıl çıktığı 23 maçta 14 gol 4 asist yaptı. Pato kariyeri boyunca ise 349 maçta 149 gol ve 45 asist ile oynadı.