Forvete Modeste defansa Cahill

Sarı-Kırmızılılar, Gomis’in yerine düşündüğü Modeste ile yıllık 3 milyon Euro’ya el sıkıştı... İmza parasındaki 2 milyon Euro’luk pürüzle ilgili pazarlıklar devam ediyor. G.Saray yönetimi, Chelsea kaptanı Garry Cahill’i bitirmek için de 24 saat mesai yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2018 Güncelleme 27 Ağustos 2018, 03:27
Forvete Modeste defansa Cahill

İÇİNDEKİLER

Cimbom transferin kapanmasına yalnızca 5 gün kala müthiş bir hareketlilik yaşıyor... Forvet ve stoper takviyesi için büyük çaba harcayan Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde Anthony Modeste ve Garry Cahill bulunuyor. Yönetim, Gomis'in yerine düşündüğü Modeste ile yıllık ücrette anlaşma sağladı.



5 MİLYON EURO TALEP ETTİ
Fransız yıldız, G.Saray'ın 3 milyon Euro'luk teklifini kabul etti. Ancak imza parası konusunda pürüz yaşanıyor. Modeste'nin son görüşmede talebi 5 milyon Euro oldu.



YANIT BEKLENİYOR...
Buna karşın 3 eşit taksitle 3 milyon Euro öneren yönetim yanıt bekliyor. Cimbom, Chelsea'nin kaptanı Garry Cahill'le de masaya oturmuş durumda.

1 YIL SONRA SERBEST KALACAK
İngiliz basınına göre Chelsea transfere onay verdi. Yönetim hem 32 yaşındaki stoperle hem de Chelsea ile pazarlıklarını sürdürüyor. Cahill'in sözleşmesinin 1 yıl sonra bitecek olması işleri kolaylaştırıyor.