Mağduruz 'Koç'um!

Fenerbahçe Üniversitesi’nin açılışı 1 yıl ertelendi. Öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Düzgün, yönetimin kendilerine kapıyı gösterdiğini iddia etti. “Çok büyük mağduriyetler var” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2018 Güncelleme 06 Ağustos 2018, 03:38
Mağduruz ’Koç’um!

İÇİNDEKİLER



Türkiye'nin en büyük taraftar kitlesine sahip spor kulübü Fenerbahçe'de, sıkıntılar bitmek bilmedi. Büyük vaatlerle Haziran ayında kulübün başına gelen Ali Koç, beklenen etkiyi gösteremedi. Yeni sezona kısa bir süre kala hiçbir transfer gerçekleştiremeyen Koç, kulübün borçlarını mazeret gösterdi. Faturayı da Fenerbahçe Üniversitesi'ne kesti.


Kulübün televizyon kanalında konuşan yeni başkan, "Üniversite işinin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Üniversitenin Ataşehir'deki binasının kira bedeli yıllık 16 milyon TL. Akademik ve idari personelin yıllık gideri 9 milyon TL" dedi.

TARAFTAR ŞOKTA!
Ardından akademik personelle yolların ayrılmasına karar verdi. Bu durum, üniversiteye transfer olan deneyimli öğretim üyelerini ve üniversitede öğrenim görmek isteyen öğrencileri isyan ettirdi. Üniversitede ders vermeye hazırlanırken aldığı haberle şok geçiren Prof. Dr. Ali Düzgün, "Öncelikle çok çok şaşkın ve üzgünüz. Çok büyük mağduriyetler var. Herkes bağlı olduğu üniversitede, işini gücünü yeni üniversite için bıraktı. Birçok değerli hoca tabi ki mağdur olacak. Bizler çok iyi bir üniversite kurmak için Fenerbahçe Üniversitesi'ni seçtik. Ben 52 yıllık hocayım. Yaşamamın son hizmeti olacaktı. Çok üzgünüm" dedi.



Aziz Yıldırım, başkanlığı döneminde Fenerbahçe Üniversitesi'nin kuruluşu için büyük çaba sarf etmişti.

​​
MEVLÜT YÜKSEL