Terim Valbuena’yı istiyor

Terim’in oyun tarzını çok beğendiği 33’lük Valbuena için yönetime rapor sunduğu öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi gelecek yıl sona erecek Valbuena için Fener'in kapısı çalınacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2018 Güncelleme 05 Ağustos 2018, 00:27
Terim Valbuena’yı istiyor

İÇİNDEKİLER

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde, "Her oyuncu istediği kulübe gidebilir. 4 büyük arasında transfer engelini aşmalıyız. Eskiden zaten böyle değildi. Şimdi 'Ezeli rakiplere gidemez' diye madde koyuyoruz. Neden korkuyoruz?" açıklamalarına imza atmıştı

NE OZAN NE DE ALPER POTUK
BU açıklamalardan sonra G.Saray'ın F.Bahçe'den Ozan Tufan ya da Alper Potuk ile ilgilendiği iddia edildi. Ancak bu ismin ne Ozan ne de Alper olduğu ortaya çıktı. Bu ismin Valbuena olduğu ortaya çıktı.

​FATİH TERİM'İN GÖZDESİ
Fatih Terim'in Valbuena'nın oyun tarzını çok beğendiği ve transferi için yönetimle sürekli temas halinde olduğu öğrenildi. 33 yaşındaki oyuncunun F.Bahçe ile olan sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

40 KARŞILAŞMADA 8 GOLÜ VAR
Orta sahanın solunda ve 10 numara oynayan Fransız yıldız Mathieu Valbuena, Fenerbahçe ile 40 maça çıktı. 23 kez ilk 11'de başlayan tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda 8 kez fileleri havalandırdı.