Son dakika: Enzo Roco ve Umut Nayir resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş Enzo Roco ile Umut Nayir transferlerini resmen açıkladı! Siyah-beyazlılar iki yıldız için "Beşiktaşımıza hoş geldin" mesajı yayınladı

Giriş Tarihi 27 Temmuz 2018, 00:00 Güncelleme 27 Temmuz 2018, 20:56
Son dakika: Enzo Roco ve Umut Nayir resmen Beşiktaş’ta

İÇİNDEKİLER

Siyah-beyazlıların 1.3 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı belirtilen 1.90'lık dev stoper için resmi sitedeni "Beşiktaş'a hoş geldin" mesajı yayınladı.





ENZO ROCO KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?
Beşiktaş'ın 25 yaşındaki yeni stoperi Enzo Roco'yu tanıyalım. Tam adı Enzo Pablo Roco olan Şilili futbolcu, 16 Ağustos 1992 (25) doğumlu.

ENZO ROCO HANGİ TAKIMLARDA OYNADI
Cruz Azul forması giyen 1.91'lik stoper, sağ ayağını kullanıyor.Cruz Azul'a 2016 yılında katılan Roco'nun güncel piyasa değeri 2 milyon Euro.


ENZO ROCO KAÇ GOL ATTI
Şili formasını 21 maçta terleten genç stoper 1 gol kaydetti.

UMUT NAYİR BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş, son olarak Ankaragücü formasıyla boy gösteren golcü oyuncu Umut Nayir transferinde de mutlu sona ulaştı. 25 yaşındaki forvet formayla poz vererek taraftarlara merhaba dedi.



Beşiktaş uzun süredir peşinde koştuğu genç forvet Umut Nayir'in transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, bonservisi Osmanlıspor'da olan ve son olarak Ankaragücü'nde kiralık forma giyen 25 yaşındaki golcüyü renklerine bağladı. Başkent kulübüyle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alan Kara Kartal, oyuncuyla da anlaşmaya vardı. Teknik direktör Şenol Güneş'in de takımda görmek istediği Umut Nayir ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak. Geçen sezon Spor Toto 1. Lig'de Ankaragücü formasıyla 34 maçta 14 gol atıp takımının Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan golcü futbolcuya yıllık 1 milyon 750 bin TL ücret ödenecek. Genç oyuncu, futbolculuğun yanı sıra Ankara Üniversitesi'nde hukuk eğitimi görüyor.

UMUT NAYİR'İN BONSERVİS BEDELİ 2 MİLYON TL
2017'de Göztepe'de, bu sezon da Ankaragücü'nde kiralık oynayan ve iki kez 1. Lig'den Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren Umut Nayir ile ilgili Osmanlıspor'dan açıklama yapıldı. Başkent ekibinin genel menajeri Ender Yurtgüven, 2 milyon lira bonservis ve Umut'un satışından yüzde 25 pay karşılığında Beşiktaş ile anlaşmaya vardık" dedi...