Fener’in yeni stoperi Van Beek

Sarı-Lacivertli yönetim, Cocu’nun da görüştüğü Sven Van Beek’i ikna etti. Sözleşmesi 1 yıl sonr a bitecek olan genç stoper için Feyenoord’la pazarlık sürüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2018 Güncelleme 17 Temmuz 2018, 04:19
Fener’in yeni stoperi Van Beek

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon SOS veren stoper bölgesine en az 1 takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin rotası Hollanda'ya döndü... Dünya Kupası öncesinde prensip anlaşmasına varılan Yerry Mina'nın taliplerinin artması sonrası B planını devreye sokan yönetim, Feyenoord'lu Sven van Beek ile anlaşma sağladı.

COCU DA TELEFONDA GÖRÜŞTÜ
Teknik direktör Cocu'nun 'Mutlaka almalıyız' talimatı sonrası harekete geçen Sarı-Lacivertliler, 23 yaşındaki stoperi ikna etti. Cocu'nun da Van Beek ile telefonda görüştüğü öğrenildi.



ARADAKİ FARK 2 MİLYON EURO
F.Bahçe yönetimi Feyenoord ile pazarlıkları ise sürdürüyor. Hollanda kulübünün 1 yıl dana sözleşmesi olan Van Beek için 4 milyon Euro istediği, Sarı-Lacivertliler'in ise 2 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

DEVLER LİGİ'NDE DE OYNADI
Geçen sezon Feyenoord formasıyla ligde 20 maça çıkan Van Beek sağ bekte de görev yapabiliyor. Şampiyonlar Ligi'nde de 4 maçta oynayan Hollandalı savunmacı sert futbolu ile tanınıyor.