Aboubakar geliyor

Bir süredir Porto ile temasta olan Beşiktaş 1 yıllık kiralama konusunda anlaştı. Satın alma opsiyonundaki pürüz de çözülürse imzalar atılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2018 Güncelleme 26 Haziran 2018, 01:43
Aboubakar geliyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş dış transferde ilk bombayı patlatıyor... Geçen sezonun ikinci yarısında yaşanan golcü krizini çözmek isteyen Siyah- Beyazlılar eski yıldızı Vincent Aboubakar yeniden kadrosuna katıyor. Bir süredir Porto kulübü ile temasta olan yönetim 1 yıllık kiralanma konusunda anlaşma sağlamayı başardı.

PÜRÜZÜ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORLAR
Ancak şu anda satın alma opsiyonu konusunda sıkıntı yaşanıyor. Eğer iki kulüp bu bir rakam üzerinde anlaşmaya varırsa Vincent Aboubakar önümüzdeki sezon yeniden Beşiktaş formasını sırtına geçirecek.

3 MİLYON EURO'YA 'EVET' DEDİ
Her seferinde Siyah- Beyazlı takıma dönmek istediğini belirten Kamerunlu oyuncuyla arada hiçbir sorun bulunmuyor. Aboubakar'ın yıllık 3 milyon Euro'luk teklifi kabul ettiği gelen bilgiler arasında.

CENK TOSUN: HAYIRLI OLSUN
Geçen sezon Porto formasıyla 28 maçta 15 gol atan Aboubakar'ın kısa sürede imza atması bekleniyor. Öte yandan Cenk Tosun da Aboubakar'la fotosunu paylaştı ve "Hayırlı olsun" notunu düştü.