Terim'in gözdesi Semedo

Galatasaray, F.Sittard formasıyla 15 gol 15 asistle oynayan ve sezonun yıldızı seçilen Lisandro Semedo’ya kanca attı. Terim’in çok beğendiği 22 yaşındaki kanat oyuncusunun 1 yıl daha kiralık sözleşmesi var. Bonservis ise A.Limassol’da

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Terim'in gözdesi Semedo
Yaşadığıekonomik kriz nedeniyle transferde genç ve maliyeti düşük isimlere yönelen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar, Hollanda 2.Ligi'nde Fortuna Sittardformasıyla harikalar yaratan LisandroSemedo'ya kanca attı. 22 yaşındakifutbolcu 15 gol ve 15 asistlik performan sergiledi.

ÇOK YETENEKLİ, MUTLAKA ALALIM
Rodriguesgibi Yeşil Burun Adası vatandaşı olan Semedo, yılın futbolcusu seçildi. Scout ekibinin genç yıldızı uzun süredir takip ettiği, Fatih Terim'in de "Çok yetenekli. Mutlaka alalım" dediği öğrenildi.

İKİ KULÜBÜ DE İKNA ETMELİLER
Sezonbaşında Rumekibi Apollon Limassol'dan kiralanan Semedo'nun Fortuna Sittardile 1 yıl daha sözleşmesi var. Galatasaray'ın bu transferi bitirmek için iki kulübü de ikna etmesi gerekiyor.

ŞU ANDA FİYATI 4 MİLYON EURO
Heriki kanatta da oynayan Semedo, alanın ortasında da görev yapabiliyor. Birçok kulübün dikkatini çeken genç yıldızın fiyatının 4 milyon Euroolduğu ifade edildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler