Dünyanın gözü bu derbide

Pazar günkü müthiş mücadele, Inter-Juventus, Fiorentina-Napoli ve M.United-Arsenal maçının önünde hafta sonunun en önemli 90 dakikası olacak. Derbiye birçok yabancı gazeteci akredite olurken ligin kırılma maçını Fildişi’nden Fransa’ya, Hong Kong’dan ABD’ye 41 ülke canlı olarak yayınlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2018 Güncelleme 27 Nisan 2018, 00:36
Dünyanın gözü bu derbide

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kaderine direkt etki edecek olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi sadece Türkiye'de değil tüm dünyada büyük bir heyecanla bekleniyor. Avrupa'nın önde gelen ligleri olan İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya ve Hollanda'da şampiyonluk yarışı sona erdi. Sadece Türkiye, İtalya ve Portekiz'de zirve mücadelesi devam ediyor.

HERKES BU MAÇA KİLİTLENDİ
İtalya ve Portekiz'de şampiyonluk mücadelesi veren takımların bu hafta birbirleriyle maçı yok. Bu nedenle herkes, lider Galatasaray ve takipçisi Beşiktaş'ın müthiş mücadelesine kilitlenmiş durumda.

EN ÖNEMLİ 90 DAKİKA OLACAK
Süper Lig'de ezeli rakipleri karşı karşıya getirecek olan dev derbi, Inter-Juventus, Napoli-Fiorentina ve Manchester United-Arsenal maçlarının önünde, hafta sonunun en önemli 90 dakikası olacak.

BİRÇOK ÜLKEDE YAYINLANACAK
Nefesleri kesecek olan maç dünyanın birçok ülkesinde canlı yayınlanacak. Fildişi'nden Fransa'ya, Hong Kong'dan ABD'ye, Sırbistan'dan Togo'ya tam 41 ülke bu büyük heyecanı yaşayacak.