Talisca'ya müthiş zam!

Benfica'ya 31 Mayıs'a kadar 21 milyon Euro ödeyerek Talisca'nın bonservisini almayı planlayan Beşiktaş, yetenekli oyuncunun 1,5 milyon Euro olan yıllık ücretine de ciddi bir zam yapacak.

Göztepe karşısında attığı ve yaptığı asistlerle 5-1'lik maçın yıldızı olan Adreson Talisca değerini katlamaya devam ediyor.

31 Mayıs tarihine kadar Portekiz ekibi Benfica'ya 21 milyon euro ödeyerek Brezilyalı oyuncunun bonservisini satın alma opsiyonu bulunan Beşiktaş yönetimi kısa süre içinde resmen harekete geçme kararı aldı.

Mali anlamda tüm şartları zorlayarak Talisca'yı kadrosunda tutmak isteyen siyah beyazlılar ilk olarak yıldız oyuncuyu kalması için ikna etmeye çalışacak.

Şampiyon olunması durumunda Şampiyonlar Ligi'nde bir sezon daha oynadıktan sonra Talisca'yı satmak isteyen yöneticiler, kalmayı kabul etmesi durumunda Brezilyalı oyuncuya maddi açıdan çok cazip bir teklif sunacak.

Yıllık ücreti 1-5 milyon Euro olan Talisca'ya; Pepe, Quaresma ve Negredo gibi oyuncuların aldığı paraya yakın bir teklif yapılacak.

Buna göre genç oyuncuya yıllık en az 2,5 milyon euro teklif edilecek.