Ahmet Çakar'dan F.Bahçe'nin golüyle ilgili şok açıklama

Giriş Tarihi 09 Nisan 2018, 00:00 Güncelleme 09 Nisan 2018, 12:31
Ahmet Çakar’dan F.Bahçe’nin golüyle ilgili şok açıklama

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ettiği mücadelede Skrtel ile bulduğu ilk gol tartışmaları da beraberinde getirirken Ahmet Çakar'dan olay bir açıklama geldi.

'PIERO'NUN KARARINA İNANMIYORUM
Ahmet Çakar, beIN Sports'un Piero'sunun "Topun içeride" kararına inanmadığını belirtirken; "Beyler 'piero'nun gol kararına inanmıyorum. Madem gol, maç esnasında çizgi kamerasıyla millete niye açık açık göstermiyorlar? Bu işin içinde bir iş var." şeklinde bir mesaj yolladı.

Fenerbahçe'nin 2. golünde Skrtel'in vuruşunda Karcemarskas topu çizgi üzerinde kontrol etmiş ve yardımcı hakemin uyarısıyla Halil Umut Meler gol kararı vermişti.

KARCE GOLE İNANAMIYOR!
Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada ilk golde topun çizgiyi geçip geçmemesi hakkında Zydrunas Karcemarskas, açıklamalarda bulundu. Karcemarskas, Piero'nun gol kararı vermesine çok şaşırdığını söyledi.

"BENİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ"
Osmanlıspor'un tecrübeli file bekçisi yaptığı açıklamada, "Piero'nun gol vermesine çok şaşırdım. Topun 5-6 cm içeride olduğu tespit edilmiş ama bu beni hayrete düşürdü" ifadelerini kullandı.

"KESİNLİKLE GOL DEĞİL"
Pozisyonun gol olmadığını savunan Karcemarskas, "Pozisyon kesinlikle gol değil, bunu herkese söyledim. Soyunma odasında arkadaşlarıma da söyledim. Pozisyon gol değildi." şeklinde konuştu.