Demba Ba'yı istiyorum

Fikret Orman “Demba Ba’yı yeni sezonda istiyorum”dedi ortalık fena karıştı. F.Bahçe ve Galatasaray bu açıklamaya tepki gösterdi. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de bu sözleri eleştirerek, "Seba yaşasa buna ne derdi. Yersiz bir demeç" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2018 Güncelleme 06 Nisan 2018, 00:50
Demba Ba’yı istiyorum

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Park'ta "Lenovo Game On" alanının açılışının ardından açıklamalarda bulundu. Orman, Göztepe ile oynayacakları maç öncesinde yeni sezonda eski oyuncuları Demba Ba'yı kadrolarında görmek istediğini söyledi. Bu açıklama büyük tepkiye neden oldu.

F.BAHÇE&G.SARAY TOPA TUTTU
F.Bahçe ve G.Saray cephesi Orman'ı Göztepe maçı öncesi yaptığı bu açıklamalardan dolayı topa tuttu. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de, "Bu demeç Beşiktaş'ı, Göztepe'yi, Tamer Tuna'yı zan altında bırakacak" dedi.

ŞAMPİYON OLACAKLARINI YİNELEDİ
Mehmet Sepil 5 Nisan'ın Seba'nın doğum günü olduğunu hatırlatarak, "Seba acaba yaşasa buna ne derdi?" dedi. Bu arada Fikret Orman diğer açıklamalarında ligde şampiyon olacaklarını bir kez daha yeniledi.

TALİSCA'NIN KONTRATI SÜRÜYOR
Talisca'nın durumuyla da ilgili olarak konuşan Orman, "Benfica ile şu anda görüşülecek bir konu yok. 31 Mayıs'a kadar kontratı var. Gündemimizde şu anda şampiyonluk var. Transferin zamanı değil" dedi.