Alex aşkı bambaşka!

İmza gününün ardından arkadaşları ile birlikte soluğu Etiler Nusret’te alan Alex müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mekan “I love you Alex" tezahüratıyla inledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2018 Güncelleme 16 Mart 2018, 01:59
Alex aşkı bambaşka!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı ve yıldızı Alex de Souza kitabını imzalaması için geldiği İstanbul'da yoğun sevgi seli yaşadı. Gündüz Emaar Square'de gerçekleştirilen imza günü sonrası Breziyalı efsane yıldız soluğu Etiler Nusret'te aldı. Fenerbahçe'de oynadığı yıllarda tercümanlığı yapan Samet Güzel ve arkadaşlarıyla yemek yiyen Alex, içeride müşteriler tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı. Hayranlarıyla tek tek fotoğraf çekilen Alex De Souza'ya müşteriler, "I love you Alex" diye tezahüratlarda bulundu. Alex'in imza günü de yoğun ilgi nedeniyle 2 saat kadar erken bitirilmişti.

BUGÜN ATAŞEHİR'DE
Alex'in programı bugün de devam edecek. Alex bu akşam Fenerbahçe Doğuş-CSKA maçını yarın da Fenerbahçe-Galatasaray derbisini tribünden takip edecek.



Alex kendisine gelen imza ve fotoğraf çekme tekliflerini geri çevirdi. Etiler Nusret, adeta tarihi gecelerinden birini yaşadı.

Doğan SAVAŞ