Quaresma'ya 5 maç ceza

PFDK, Quaresma’ya M.Ekici’ye yaptığı şiddetli hareketten dolayı 5 maçın yanı sıra 22 bin TL de para cezası verdi. Trabzon önünde oynamayan Quaresma; Gençlerbirliği, Başakşehir, Alanya ve Göztepe maçlarında da forma giyemeyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2018 Güncelleme 07 Mart 2018, 01:44
Quaresma’ya 5 maç ceza

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' a kötü haber. Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören ve Mehmet Ekici'ye yönelik şiddetli hareket nedeniyle PFDK'ya sevkedilen Quaresma'ya 5 maç men ve 22 bin TL para cezası verildi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu dün Portekizli yıldız için karar vermek üzere toplandı.

​PFDK KARARINI 2 SAATTE VERDİ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yaptığı 2 saatlik toplantı sonunda Quaresma'nın ihraç öncesi ve sonrası rakip takım oyuncusu M.Ekici'ye yaptığı hareket nedeniyle 5 maç ceza verilmesini kararlaştırdı.

GÖZTEPE MAÇIYLA BİTECEK
Bu gelişmenin ardından Quaresma Gençlerbirliği, Başakşehir, Alanyaspor ve Göztepe maçlarında takımındaki yerini alamayacak. Portekizli ayrıca Trabzonspor ile oynanan maçta da forma giymemişti.

YÖNETİM TAHKİM'E GİDECEK
Beşiktaş'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada Quaresma verile cezanın mağduriyet yarattığı ve Tahkim Kurulu'na gidileceği açıklandı. TFF ayrıca Beşiktaş'ı Trabzonspor maçı nedeniyle de PFDK'ya sevk etti.