Dünya Alves'in bu hareketini konuşuyor

İtalya Serie A takımlarından Fiorentina'nın kaptanlığını yapan ve hafta sonu otel odasında ölü bulunan Davide Astori'nin ölümü hakkında açıklamalarıyla gündeme gelen Dani Alves, sosyal medyanın diline düştü.

Giriş Tarihi 07 Mart 2018, 00:00 Güncelleme 07 Mart 2018, 14:52
Dünya Alves’in bu hareketini konuşuyor

İÇİNDEKİLER

PSG'nin yıldızı Dani Alves, 30 yaşında hayatını kaybeden Fiorentina kaptanı Astori için, "Astori'nin ölümü nedeniyle üzgün değiliz çünkü onu çok tanımıyorduk. Bu kaotik dünyada yapması gerekeni yaptı ve şimdi daha iyi bir dünyada. Bu dünyada çocuklar her gün açlıktan ölüyor. Önemli olan onlar" demecini vermişti...

Dani Alves, Paris Saint Germain'in Real Madrid'e 2-1 mağlup olup Devler Ligi'ne veda ettiği karşılaşmada çok büyük bir hataya imza attı...

Real Madrid'in Ronaldo ile bulduğu ilk golün öncesinde savunmadan top çıkarırken topu Asensio'yo kaptıran Brezilyalı, PSG'nin geri dönüş umutlarını yok etti.

'İLAHİ ADALET'
Bu hatanın ardından özellikle sosyal medyada Dani Alves'in Astori ile ilgili sözleri tekrar gündeme geldi ve 'ilahi adalet' yorumları yapıldı.

1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU VE O KARE...
Karşılaşma öncesi Astori için 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken Dani Alves'in de yer aldığı fotoğraf da çok konuşuldu..

Özellikle İtalyan futbolseverler, Dani Alves'in sosyal medya mesajlarına birçok yorum bıraktı ve oyuncu sert şekilde eleştirildi.

Alves'in bu sözleri İtalyan basınında geniş yer bulurken Brezilyalı oyuncuya tepki gecikmedi. Pek çok yayın organı Alves'in açıklamaları için"duygusuz, acımasız ve yersiz" yorumunda bulunmuştu...

Daha önce Juventus forması da giyen Dani Alves, Serie A'da Davide Astori ile karşılıklı oynamıştı.