Cimbom’da büyük kriz

Cimbom’da 9 Mart’ta UEFA ile yapılacak zirve öncesi sıkıntı had safhada. UEFA ile yapılacak yeni FFP anlaşmasında transfere kısıtlamalar getirilebilir. Basketbolculara 4 aydır ödeme yapılmaması nedeniyle oyuncuların serbest kalması gündemde. Yönetim bu krizi çözmek için basketçilerle görüşecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2018 Güncelleme 14 Şubat 2018, 02:04
Cimbom’da büyük kriz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ligde liderliği ele geçirirken büyük bir tehlike ile karşı karşıya.. Mustafa Cengiz Yönetimi 7 aydır paralarını alamayan futbolculara geçtiğimiz günlerde ödeme yapmıştı. Yönetim sıkıntıyı çözse de UEFA ile 9 Mart'ta yapılacak Finansal Fair Play toplantısı öncesi büyük bir tehlike kapıda belirdi.

SUNUM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
Galatasaray 9 Mart'ta Nyon'da düzenlenecek kritik zirve öncesi sunum çalışmalarına başlarken UEFA ile 3-4 yılı kapsayacak yeni bir FFP anlaşması yapmayı hedefliyor. Bunun için çalışmalar sürüyor.

YENİ KISITLAMALAR GELEBİLİR
Sarı- Kırmızılı kulübün futbolculara 7 ay maaş ödememesinden haberdar olan UEFA'nın G.Saray'a kısıtlamalar getirme ihtimali yüksek görünüyor. UEFA, G.Saray'a, "Sattığın kadar oyuncu alacaksın" şartı sunabilir.

BASKETBOLCULAR SERBEST KALABİLİR
Benzer bir krizde basketbol takımında yaşanıyor. Basket takımına 4 aydır maaş ödenmemesi nedeniyle oyuncuların serbest kalabileceği öğrenildi. Yönetim önümüzdeki günlerde oyuncularla bir toplantı yapacak.


BASKETBOLCULARA ÖDEME AYSAL'DAN
Galatasaray'da ilginç bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'da basketbol takımının 4 aydır ödenmeyen maaşlarını eski başkanlardan Ünal Aysal'ın ödeyeceği iddia edildi. Aysal'ın Başkan Mustafa Cengiz ile bir görüşme yaparak, "Basketbol takımının ödemelerini bana bırakın" dediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.