Aykut Kocaman’a hiç kimse kızmasın

Trabzonspor’un hocası Rıza Çalımbay, “Biz de hakem hatalarıyla karşılaştık. Aykut hocaya hiç kimse kızmasın. Belki bir yere kadar gelmiştir” diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2018 Güncelleme 09 Şubat 2018, 02:05
Aykut Kocaman’a hiç kimse kızmasın

İÇİNDEKİLER

Trabzon'un hocası Rıza Çalımbay, "İki kulüpte Avrupa Kupaları'na gidiyordum. Sırf hakem hatalarından dolayı maalesef bu gerçeği yaşadım. Çıkıp sert bir açıklamamız olmadı ama Aykut hocaya hiç kimse kızmasın. Belki bir yere kadar gelmiştir. Küçük de olsa tepki göstermiş olabilir" dedi.

BU FUTBOL ELEŞTİRİLEMEZ
Çalımbay, "Göztepe maçı, en iyi oynadığımız maçlardandı. Bu maçta takımıma kimse laf söylemesin. Şu takıma konuşuluyorsa, eleştiriyorlarsa art niyetli söylüyorlar" diye konuştu.

SOSA ŞU AN İYİ DURUMDA
Deneyimli hoca, "Sosa hazır olana kadar bekledik. Hazır olmayan arkadaşımızı oynatma şansımız yok. Şu an iyi duruma geldi, oynuyor. Eleştiriler normal. Çıkardığımız kadroyu beğenmeyebilirler" dedi.

BAŞAKŞEHİR MAÇINA YETİŞİR
G.Birliği maçında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini belirten Rıza Çalımbay, "Mustafa Akbaş ve Burak Yılmaz bu maçta oynayamaz. Burak yurt dışında. İnşallah Başakşehir maçına yetişir" ifadelerini kullandı.