Kupada erken final

Sarı-Lacivertliler 2-1’in rövanşında Giresunspor’u 18’de Samed ve 37’de Aatif’in golleriyle mağlup etti. Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdırmayı başaran Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş ile eşleşti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2018 Güncelleme 08 Şubat 2018, 01:56
Kupada erken final

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Giresunspor'u sahasında 2-1 yendi. Rakibi ile oynadığı ilk maçı da 2-1 kazanan Sarı-Lacivertliler bu sonuçla adını kupada yarı finale yazdırdı ve Beşiktaş'ın rakibi oldu. Kupada yarı final ilk maçları 27-28 Şubat ve 1 Mart, rövanşlar ise 17-78 Nisan tarihlerinde oynanacak.

SAMED SKORU EŞİTLEDİ
Ahmed'in 13'te savunmanın arkasına attığı topa iyi hareketlenen Dialiba, meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 0-1. 18'de Dirar'ın ortasında kaleciden dönen topu tamamlayan Samed, F.Bahçe'ye eşitliği getirdi: 1-1.

AATİF'TAN MUHTEŞEM GOL
37'de Aatif ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Fener'i öne geçirdi: 2-1. 77'de Mehmet Topal'ın ceza sahasına yolladığı ortada Samed'den önce topu kontrol eden kaleci 3.gole izin vermedi.

ALMEİDA GOLE ÇOK YAKLAŞTI
Giresun 80. dakikada eşitlik golüne çok yaklaştı. Almeida'nın ceza sahası dışından kaleye yolladığı sürpriz şut direğinin yanından auta gitti. Maçta başka gol olmadı ve Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı.