Kanarya son nefeste galip!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor, Giresun Atatürk Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırladı. Fenerbahçe, 90+4. dakikada kazandığı penaltı vuruşunu gole çevirerek rakibini 2-1 mağlup edip, rövanş için avantajlı bir skor elde etti

Giriş Tarihi 31 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 31 Ocak 2018, 22:44
Kanarya son nefeste galip!

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda Giresunspor'a 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe'nin golleri Mehmet Topal ve 90. dakikada Fernandao'dan gelirken Giresunspor'un tek golünü Dodo kaydetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor maçının kadrosuna göre Akın Çorap Giresunspor karşısında ilk 11'de değişikliğe gitti.

Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kocaman, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ilk 11'ine göre 4 değişiklik yaptı.

KARŞILAŞMANIN GOLLERİ

Sarı-lacivertlilerde, kalede kaptan Volkan Demirel'in yerine Carlos Kameni forma giydi. İsmail Köybaşı, Alper Potuk ve Nabil Dirar yedekler arasında yer alırken, bu futbolcuların yerine genç oyuncular Muhammed Samed Karakoç, Oğuz Kağan Güçtekin ve Eljif Elmas oynadı. Elmas, sarı-lacivertlilerde ilk kez ilk 11'de forma giydi.

Sakatlıkları bulunan Martin Skrtel ve Luis Neto ise kadroda yer almadı.

GİRESUNSPOR'DA 5 DEĞİŞİKLİK
Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise TFF 1. Lig'in 19. haftasında oynadıkları Adanaspor maçının kadrosuna göre 5 değişikliğe gitti.

Yeşil-beyazlılarda Adanaspor karşılaşmasında ilk 11'de başlayan Hüsamettin Tut, Sinan Özkan ve Fatih Atik yedekler arasında yer alırken, Korkishko ile sakatlığı bulunan Dimitriadis kadroya dahil edilmedi.

Bu oyuncuların yerine Recep Aydın, Murat Gürbüzerol, Jones, Abdülkerim Bardakcı ve Mustafa Batuhan Altıntaş oynadı. Yeni transfer Mustafa Batuhan Altıntaş ilk kez Akın Çorap Giresunspor formasıyla sahaya çıktı.

MAÇA BÜYÜK İLGİ
Akın Çorap Giresunspor taraftarları, Fenerbahçe maçında takımlarını yalnız bırakmadı.

Tribünlerin büyük bölümünü dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Fenerbahçe taraftarı da tribündeki yerlerini alarak, takımlarını Giresun deplasmanında destekledi.