Love story

Vagner gençken kampa sevgilisini çağırdı. Ancak hocası otelde onları bastı. Ortalık ayağa kalktı. Arkadaşları ise Brezilyalı yıldıza 'Love' ismini taktı. O da sevgilisi ile evlenip aşkını nikah defterine yazdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2018 Güncelleme 30 Ocak 2018, 02:16
Love story

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Yönetimi Vagner Love transferini resmen açıkladı. Siyah-Beyazlı kulüp hazırlanan özel Vagner Love videosunu twitter hesabından paylaştı. Gerçek adı Vagner Silva de Souza olan Brezilyalı oyuncunun 'Love' lakabının hikayesinin ise yıllar öncesine dayandığı ortaya çıktı. Sevgilisini bir gün takımın kamp yaptığı otele çağıran Vagner odada hocası tarafından yakalandı... Vagner'in sevgilisi ile otelde basılması ise ortalığı ayağa kaldırdı.

LAKABI TAKIM ARKADAŞLARI TAKTI
Hocası tarafından otel odasında yakalanan Vagner'e her hangi bir disiplin cezası verilmedi. Ancak bu olayı duyan takım arkadaşları kendisine o tarihten itibaren Love (aşk) lakabını taktı. Daha sonra kız arkadaşı Lene Pires ile evlenen Brezilyalı futbolcu aşkını nikah defterine yazdırdı. Bu aşk Brezilya'da dilden dile dolaştı...

BOŞUNA LOVE DENMEMİŞ
Vagner Love isminin hikayesi herkese ilginç geldi. O sevgisini evlenerek isbat etti. Şimdi de o bilinen klasını Beşiktaş formasıyla yeniden ortaya koymaya çalışacak.

3 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ
Bu arada Beşiktaş, Vagner Love'ı önce borsaya bildirdi. Sonra da lisansının çıktığını açıkladı. Sağlık kontrolünden de geçen Brezilyalı yıldız için Beşiktaş 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

NUMARASI 30 OLACAK
Beşiktaş' ın anlaşma sağladığı Brezilyalı star Vagner Love 30 numaralı formayı giyecek. Yeni transferin bugün imza atması ardından G.Birliği ile oynanacak maçı izleyeceği öğrenildi.