Galatasaray'da transfer harekatı

Transferde son haftaya girilirken Galatasaray'da sol bek bulma çalışmaları sürüyor.

Giriş Tarihi 25 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 25 Ocak 2018, 11:40
Galatasaray’da transfer harekatı

İÇİNDEKİLER

Ara transferin bitimine 1 hafta kala Cimbom henüz listesindeki isimlerle imza aşamasına gelemedi. İşte o futbolcular ve ihtimalleri...

Jose Holebas: Watford'un 33 yaşındaki sol beki şu an Cimbom'a en yakın isim. Sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Fatih Terim, Olympiakos ve Roma'da da oynamış olan Yunan futbolcunun 6 aylık kısa süreyi idare edebileceğini düşünüyor.

Davide Santon: Sağ ayaklı bir sol bek. Genç yaşta Newcastle ve İnter formaları giydi. Daha iyi yerlere gelmesi bekleniyordu ancak o patlamayı gerçekleştiremedi. Fatih Terim, İtalya bağlantılarını kullanıyor. Ancak Sevilla da peşinde..

Junior Tavares: Galatasaray görüşmeleri kaleci antrenörü Claudio Taffarel üzerinden yürütüyor. Terim, Taffarel referanslı oyuncuya onay verdi. Cimbom'un ilk teklifi 1.5 milyon euro. Brezilya ekibi teklifin 3.5 milyon euroya yükseltilmesini istedi.

Uğur Çiftçi: Fatih Terim, Milli Takım döneminde onu kadroya çağırmıştı. Gelecekte yerli sayısının yükselme ihtimaline karşılık gündemde. Ancak şu an için listede alt sıralarda. Transferin son günlerinde adı daha sık anılabilir..

Lionel Carole: Sevilla'da da tutunamadı. Fatih Terim, onu Galatasaray kapasitesinde görmüyor. Dönüşüne sıcak bakmıyor.

Patrice Evra: Sarı-kırmızılılar görüşüp anlaşmaya varmıştı ancak o da Fatih Terim'den veto yedi. Kadroda düşünülmüyor.