75 Puan şampiyon yapar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, “Bu sezon lig diğer senelere göre daha zorlu geçiyor. 75 puan toplayan takım şampiyon olur. ”dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2018 Güncelleme 13 Ocak 2018, 01:39
75 Puan şampiyon yapar

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi. Kocaman, normalde şampiyonluk barajının 79-80 puan olduğunu ancak bu sene 75 puan toplayan takımın ipi göğüsleyebileceğini söyledi. Transfer hakkında da konuşan Kocaman, "Gelen oyuncu çok üst düzey olmalı ki uyum sorunu olmadan takıma girmeli ve uyum sağlamalı. Bunun maliyeti 15, 20, 25 gibi rakamlara gidiyor. Kolay değil" dedi.

TRANSFER KOLAY DEĞİL
Kampın çok faydalı geçtiğini söyleyen Kocaman, Van Persie için "Olması gereken oldu, ayrılacak gibi duruyor" ifadesini kullandı. Kocaman, Ozan Tufan için de "Özel konuşmalar içerde kalmalı. Ozan'dan ikinci yarı beklentilerim yok. Bu yüzden böyle bir karar verdik. Oyun anlamında daha fazla bir şey alamayacağımızı düşündüm" diye konuştu.

HAYALİMDEKİ F.BAHÇE!
Başarılı teknik direktör hayalinin 3. bölgede oynayan bir Fenerbahçe olduğunu ancak oyun sistemi üzerine yapılan yorumlarda bunun tam tersi yöne çekilmeye çalışılmasını anlayamadığını da ifade etti.