Fenerbahçe'de deprem! İki milli yıldız kadro dışı

Giriş Tarihi 04 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 04 Ocak 2018, 11:11
Fenerbahçe’de deprem! İki milli yıldız kadro dışı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Antalya kampı öncesinde flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin sorunlu golcüsü Robin van Persie'nin yanı sıra genç futbolcu Ozan Tufan da kadroya alınmadı.

OZAN TUFAN İLE KOCAMAN'IN İPLERİ KOPTU
Ozan Tufan'ın beklenen form verilerine ulaşamamasının ardından Sivasspor maçının ardından teknik direktör Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmede "Sorun çıkaran herkes sahada. Ben de mi oynamak için sorun çıkartayım?" sözleri ipleri koparan nokta oldu. Yönetimden Ozan Tufan'ın gönderilmesini isteyen Aykut Kocaman, başkan Aziz Yıldırım 'Bir daha düşün' talebine rağmen 22 yaşındaki futbolcuyu düşünmediğini belirtti. Bu gelişmenin ardından Ozan Tufan, Antalya kampının kadrosunda yer almadı.

AYKUT KOCAMAN, OZAN TUFAN İÇİN NE DEMİŞTİ?
Milli futbolcu Ozan Tufan, Fenerbahçe'de en son 4 Kasım'da oynanan ve 1-1 biten Osmanlıspor karşılaşmasında şans bulmuş, akabinde teknik direktörü Aykut Kocaman tarafından kulübeye mahkum edilmişti. Kocaman, ilk yarının son haftasında oynanan Konyaspor mücadelesi sonrası, Tufan'ın durumuna ilişkin sorulara, "Bizim iç meselemiz. Tabii ki söyleyeceğimiz şeyler var ama, her şeyin de açıklanması gerekmiyor" yanıtını vererek, iplerin koptuğunun sinyalini vermişti.

KOCAMAN'IN VAN PERSIE HAYALİ GERÇEK OLMADI!
Öte yandan Ozan Tufan'ın yanı sıra Fenerbahçe'de büyük sorun haline gelen Robin van Persie de Aykut Kocaman'ın istemediği isimlerden biri oldu. Geldiği günlerde Van Persie'den faydalanmayı düşünen Aykut Kocaman, Hollandalı'nın bir türlü bekleneni vermemesi üzerine yönetime raporunu verdi ve yıldız isim de Antalya kamp kadrosuna dahil edilmedi. Menajeri çağırılan Van Persie'nin kısa bir süre içerisinde Fenerbahçe'den ayrılarak Feyenoord'a gitmesi bekleniyor.