Daha iyisini yapabiliriz

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, “Bu takımın kapasitesi bulunduğu yerin çok daha üzerinde... Umarım ikinci yarıda daha iyi seviyeye çıkarız” diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Aralık 2017 Güncelleme 15 Aralık 2017, 00:07
Daha iyisini yapabiliriz

İÇİNDEKİLER

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, çok önemli açıklamalarda bulundu. Süper Lig'deki ilk sezonunda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken genç teknik adam, "Sezon başını bu kadroyla birlikte geçirememiştik. Yeni katılan oyuncular vardı ve sezona kısa bir süre kala tam kadro çalışmaya başladık. Ona rağmen bu seviyede olmak bence çok başarı. Ancak bu yeterli değil. Bu takımın kapasitesi bulunduğu yerin çok daha üzerinde umarım ikinci yarıda daha iyi seviyeye çıkarız" diyerek sözlerini sürdürdü.

İKİ MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK KRİTİK
Tuna, "Ligde 4 hafta kazanamadığımız süreçte Akhisarspor maçıyla birlikte 5 maçta mümkünse 30 puan üzerine çıkmayı hedefledik. Konya maçını kazanırsak Galatasaray mücadelesinden alacağımız puan ya da puanlar bizi bu barajın üzerine taşıyacak" dedi. Genç teknik adam, "Beşiktaş, Münih'teki ilk maçtan avantajlı sonuçla dönebilirse Bayern Münih'i eleyebilir" ifadelerini kullandı.