'Yedek duramıyorum' diyene güle güle

Trabzonspor Teknik Direktörü, “Takımda fazla şans bulamayan futbolcuların bir kısmı mutsuz. Moral bozan takıma zarar verir... ‘Ben yedek duramıyorum’ diyen ile yollarımızı ayırırız” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2017 Güncelleme 14 Aralık 2017, 01:41
’Yedek duramıyorum’ diyene güle güle

İÇİNDEKİLER

Trabzon Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan çarpıcı açıklamalar... Deneyimli teknik adam, 11'e giremedikleri için mutsuz olan oyuncularına sert mesaj verdi. Çalımbay, "Burada kadro geniş. Her oynamayan moral bozarsa takıma zarar verir. 'Ben duramıyorum" diyen ile yollarımızı ayırırız" dedi.

HERKES 11'DE OYNAYAMAZ
Çalımbay, "Kimse takımın moralini bozamaz. Her oyuncu her zaman oynayacak diye bir kural yok. Oynamayan üzülüyor ama biz profesyoneliz. Yedek kalmayı kabullenmek gerekir" diye konuştu.

KUPA MAÇI ASLA ÖLÇÜ OLAMAZ
KURT hoca, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında oyuncularının sergilediği performanstan memnun olduğunu da sözlerine ekleyerek, "Ancak bu maçı asla bir ölçü olarak görmüyorum" dedi.

JOSE SOSA'YI KAZANACAĞIZ
SOSA ile ilgili de konuşan Çalımbay, "Zamana ihtiyacı var. Yavaş yavaş maç temposunu bulacak. Sosa buraya transfer olduysa onu kazanmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.


Yunus EMRE SEL