Transfer zirvesi

Çalımbay sunduğu raporda, “Ekonomik durumumuz iyi olursa 2 veya 3 oyuncu transferi yaparsak, ikinci yarı çok daha mücadeleci bir takımımız olur” ifadelerini kullandı... Rıza hoca, iki savunmacı ve bir de orta saha istiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2017 Güncelleme 12 Aralık 2017, 01:27
Transfer zirvesi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de aldığı seri galibiyetlerle zirveye yaklaşan Trabzonspor'da gündem transfer... Bordo-Mavili kulübün Başkanı Muharrem Usta ile Teknik Direktör Rıza Çalımbay, devre arası gelmeden izlenecek transfer politikası için bir araya geldi. Rıza hocanın Başkan Muharream Usta ile gerçekleştirdiği bu toplantıda 2-3 transfer istediği öğrenildi.

EKONOMİ BELİRLEYİCİ OLACAK
Çalımbay'ın Başkan Muharrem Usta'ya sunduğu raporda, "Ekonomik durumumuz iyi olursa 2 ya da 3 oyuncu transferi yaparsak, ligin ikinci yarısında çok daha mücadeleci bir takımımız olur" vurgusu yaptığı ifade edildi.

GİDECEK İSİMLERİ DE BELİRLEDİ
Rıza hocanın takımda mutsuz olan oyuncuların gidişine onay verdiği ve bu konudaki kararı yönetim kuruluna bıraktığı ifade edildi... Bu oyuncular arasında Theo Bongonda ve Volkan Şen akla gelen ilk isimler.

SOSA'YI KAZANACAĞIM
Usta ve Çalımbay'ın Sosa için de fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Rıza hocanın, Usta'ya Sosa'yı kazanacağını söylediği öne sürüldü.

KUPADA GENÇLERİ OYNATACAK
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanacak Erzurumspor maçında genç isimlere şans verecek. Tecrübeli teknik adam, profesyonel sözleşmeye imza atan genç stoper Hüseyin, Abdurrahim ve Batuhan'ı 11'de sahaya sürecek.olacak


Yunus Emre Sel