Leipzig dayak yedi abisini çağırdı

Beşiktaş son 16 turu’nda alman devi Bayern Münih ile eşleşti.Son 16 Turu'nda zorlu bir kura çeken Beşiktaş, ilk maçı deplasmanda oynayacak. Rövanş 14 Mart'ta İstanbul'da yapılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2017 Güncelleme 12 Aralık 2017, 01:54
Leipzig dayak yedi abisini çağırdı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' a dev rakip... Siyah- Beyazlı takım Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Alman ekibi Bayern Münih ile eşleşti. İlk maç 20 Şubat 2018 tarihinde deplasmanda rövanş ise 14 Mart 2018'de yapılacak. Beşiktaş'ın Bayern'le eşleşmesi sosyal medyada, "Leipzig dayak yedi abisini çağırdı" yorumlarına neden oldu.

​LEİPZİG'İ 2 KEZ MAĞLUP ETTİ

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında bir başka Alman ekibi Leipzig ile karşılaşmış ve rakibini İstanbul'da 2-0 yenmişti. Rövanşta ise Kartal rakibini bu kez 2-1'lik skorla devirmeyi başardı.

AVANTAJLI BİR SKOR İSTİYORLAR
Beşiktaş Bundesliga lideri olan Bayern Münih karşısında ilk maçta avantajlı bir skor alarak rövanş maçında işi bitirmek isteyecek. Kartal bu turu geçtiği takdirde Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselecek.


EN BÜYÜK KOZU HEYNCKES
Alman ekibi Bayern Münih sezona Ancelotti ile başladı. Ancak Teknik Direktör Ancelotti döneminde alınan başarısız sonuçların ardından ligin 8. haftasında takımın başına Jupp Heynckes getirildi. Daha önce Bayern'i çalıştırdığı dönemde Şampiyonlar Ligi'nde arka arkaya 9 galibiyet aldıran Heynckes bu kez de 3 galibiyet aldırdı. Böylece Alman hoca Şampiyonlar Ligi'nde takımına arka arkaya 12 galibiyet kazandırdı. Bayern'in en büyük kozu bu sezon 23 resmi maçta 21 gol atan Lewandowski olacak.

HAMİT ALTINTOP: FAVORİ ELBETTE B.MÜNİH
Beşiktaş için zor bir kura olduğunu düşünüyorum. Heynckes'in dönüşü takıma başka bir hava kattı. Son haftalarda 10 maçta 9 galibiyet elde ettiler. Bu kuranın favorisi elbette Bayern. Ama iki maçta her şey olabilir. İlk maçın Münih'te olması Beşiktaş için çok büyük bir avantaj. İyi bir sonuç alırlarsa rövanş maçında her şeyin olabileceğini düşünüyorum.

FATİH DEMİRELİ: BAYERN DAHA DA GÜÇLENECEK
Bayern Münih özellikle Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi bir grafik çizdi. Heynckes döneminde. Ligde de açık ara lider. Devre arası geliyor. 1 ay kamp dönemi olacak. Heynckes burada takımla birlikte daha çok zaman geçirecek. Bu gördüğümüz Bayern Münih'ten daha iyi bir takım göreceğimiz kesin. Çünkü transfer yapacaklar. Bu da onları çok daha güçlendirecek.