Dört dörtlük fırtına

Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş’ı İstanbul’da elinden kaçıran Fırtına, Kasımpaşa’yı Burak, Rodallega ve Bero ile yıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2017 Güncelleme 10 Aralık 2017, 02:00
Dört dörtlük fırtına

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da Trabzonspor fırtınası... Bordo-Mavililer, Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Kontrollü başlayan mücadelede Trabzonspor, 45. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı şık golle öne geçti... İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Fırtına, ikinci yarıda önemli gol fırsatlarını harcadı.

Kulübeden gelenler coştu
Ancak 90. dakikada oyuna sonradan girden Olcay Şahan'ın asistiyle Rodallega takımının ikinci golünü attı. Olcay ve Rodallega gibi oyuna sonradan giren Bero, 90+4'te Pereira'nın asistiyle kapanışı yaptı.

Sonunda İstanbul'u fethetti
Trabzonspor İstanbul'da oynadığı Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarından beraberlikle ayrılmıştı. Karadeniz Fırtınası, 4. İstanbul deplasmanından altın değerinde 3 puan çıkardı.


​Çalımbay: Mükemmel MÜCADELE ETTİK!

Rıza hoca: "Disiplinli bir takıma karş ı çok iyi mücadele ederek kazandık"
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa maçından sonra önemli açıklamalar yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, "Çok disiplinli bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık. Maçın sonuna kadar hiçbir zaman oyundan kopmadık. Mükemmel mücadele ettik, özellikle ikinci yarı. Bu galibiyetle her şey bitmiyor. Koskoca bir ikinci yarı var önümüzde. Gidişat çok iyi" dedi.


Trabzon'da gol bereketi
Bordo-mavililer, Kasımpaşa engelini 3 golle geçerek Süper Lig'deki gol sayısını 31'e çıkardı. Fırtına son 4 maçta rakip filelere 12 gol bıraktı.

Burak Yılmaz, ligde 12. maçında 13. golüne ulaştı. Yıldız golcü, gol krallığında iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı.


Stoperde 3. sakatlık!

Stoperde Durica ve Uğur'u sakatlık nedeni ile kaybeden Trabzonspor 60. dakikada sakatlanan Mustafa Akbaş ile şok uldu. Akbaş'ın yerine oyuna Olcay Şahan dahil olurken, orta sahadan Slovak yıldız Kucka stopere geçti.