Başakşehir’den buruk zafer

Turuncu-Lacivertliler Braga’yı Visca ve Emre’nin golleriyle devirdi. Ancak Ludogorets, Hoffenheim’le deplasmanda berabere kalınca Başakşehir, Avrupa’dan elendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2017 Güncelleme 08 Aralık 2017, 04:14
Başakşehir’den buruk zafer

İÇİNDEKİLER

Başakşehir, Avrupa Ligi C Grubu son maçında sahasında Braga'yı 2-1 mağlup etti. Ancak Turuncu- Lacivertliler Ludogorets'in Hoffenheim'le 1-1 berabere kalması sonrası grubu 3. bitirdi ve turnuvaya veda etti. Temsilcimiz 10. dakikada İrfan'ın ortasına arka direkte düzgün bir vuruş yapan Visca ile 1-0 öne geçti.

BRAGA 34'TE DİREĞE TAKILDI
22. dakikada etkili gelişen Braga atağında Horta'nın şutu az farkla dışarı çıktı. Konuk ekip 34'te bir kez daha gole yaklaştı. Martins'in ceza sahası dışından yolladığı sert şut üst direkten oyun alanına geri döndü.

SİLVA SKORA DENGE GETİRDİ
İKİNCİ yarıda eşitlik sayısını bulmak adına artırmak için baskısını artıran Braga'da 55'te Bruno Viana'nın ceza sahasına indirdiği topu kafayla ağlara yollayan Raul Silva skorda dengeyi sağladı: 1-1.

SON SÖZÜ EMRE SÖYLEDİ
77'de Mossoro'nun ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emre, skoru 2-1 yaptı ve maçın skorunu tayin etti. Alınan galibiyet Başakşehir'e yetmedi.


KAZANARAK ELENMEK BİZİ FAZLASIYLA ÜZDÜ
Başakşehir'in yıldız oyuncusu Mossoro, Braga'yı 2-1 mağlup etmelerine rağmen Avrupa Ligi'nden elendikleri maçın ardından, "Kazanarak elenmek üzücü bir durum. İlk maçlarda basit kayıplar yapmasaydık tur atlayabilirdik. Artık bunu unutup Süper Lig'de odaklanacağız ve şampiyonluğu kovalayacağız" diye konuştu.