Ayaklarınız yere bassın

Beşiktaş’ın İddaa başta olmak üzere G.Saray maçında favori olarak ilan edilmesi Güneş’i huzursuz etti. Takımla görüşen başarılı hoca “Ayaklarınız yere bassın. Maç sahada kazanılır” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2017 Güncelleme 01 Aralık 2017, 00:42
Ayaklarınız yere bassın

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın başta bahis şirketi İddaa olmak üzere Galatasaray maçında ağır favori gösterilmesi Şenol Güneş'i huzursuz etti. Takımın daha oynamadan derbi maçını kazanmış havasına sokulmasından rahatsızlık duyan Şenol Güneş futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Bu görüşmede onlara uyarılarda bulundu.

​KARŞIMIZDAKİ EKİP LİG LİDERİ
Güneş'in, "Maç oynanmadan kazanılmaz. Karşımızda ligin en çok gol atan ve lider olan takımı var. Kendi evimizde de oynasak ayaklarınız yere bassın. Maç oynanmadan kazanılmaz" dediği öne sürüldü.

​BU MAÇIN ÖNEMİ BÜYÜK
Ligde son 2 maçtır kazanamadıklarını söyleyen Güneş, "Bu maç bizim için çok önemli. Siz kimsenin dolduruşuna gelmeden canınızı dişinize takarak oynayın" diye konuştu.

​KAZANIRSAK LİG YENİ BAŞLAR
Karşılaşmayı kazandıkları takdirde ligin yeniden başlayacağını oyuncularına söyleyen Güneş'in, "6 puanlık farkı kapatmak için her şeyinizi ortaya koyun. Bu maçta bizi sadece galibiyet mutlu eder" dedi.