Çubuklu ruhu geri döndü

Fenerbahçe’nin pazar gecesi oynadığı Sivas maçındaki kazanma isteği fotoğraflara da yansıdı! 61. dakikada Soldado’nun attığı röveşata golü esnasında ceza alanı ve çevreinsde tam 9 çubuklu formalı futbolcu vardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 00:15
Çubuklu ruhu geri döndü

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, 4-1'lik Sivas galibiyetiyle şampiyonluk yarışına tutunurken, bu maçtaki en büyük fark müthiş kazanma isteğiydi.

MÜTHİŞ BASKI KURDULAR
İlk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen 2. yarının hemen başında yediği golle demoralize olan Fenerbahçe'nin bu gole olan reaksiyonu görülmeye değerdi.

KONUŞAN FOTOĞRAFLAR
Sivas'a karşı baskı kuran Fenerbahçe 2. golü bulduğu pozisyondaki görüntüler bu gerçeği yansıtıyordu. 61. dakikada Soldado'nun attığı röveşata golü sırasında ceza alanı ve çevresinde tam 9 Fenerbahçeli futbolcu vardı. Kaleci Volkan'ı saymazsak sadece 1 futbolcu gol için ileri çıkmamıştı! Bu görüntüler herkese adeta "Çubuklu ruhu geri döndü" dedirtti.

​TARAFTARIN DA İSTEDİĞİ BU
Fenerbahçe taraftarı golü attıktan sonra geri çekilen değil, maçın her anında gol için bastıran ve mücadele eden bir Fenerbahçe istiyor.

​BU FOTOĞRAF UNUTULMAYACAK
Soldado'nun attığı golde top 2 kez direkten döndü. Sonrasında İspanyol forvetın röveşatasıyla Kadıköy bir anda bayram yerine döndü. Gol sırasında 9 Fenerli futbolcu rakip kaleyi kuşatmıştı.