Hiç merak etmeyin şampiyon olacağız

“Akhisar’la berabere kalmamıza rağmen kazanma azmimiz üst düzeydi. Hiç merak etmeyin şampiyon olacağız.” "Kendimizi Beşiktaş için adadık. Çok iyi yoldayız. Asla yılmayız. Biz bu işe kefenimizle geldik, alnımızın akıyla gideceğiz."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2017 Güncelleme 19 Kasım 2017, 01:17
Hiç merak etmeyin şampiyon olacağız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü 2017 yılı Divan Kurulu Toplantısı dün yapıldı. Başkan Orman ses getiren açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde iyi gittiklerini belirten Orman, "Akhisar'la berabere kalmamıza rağmen kazanma azmimiz üst seviyedeydi. Hiç merak etmeyin bu sene de şampiyon olacağız" ifadesini kullandı.

​ARAMIZDA ASLA NİFAK YOKTUR
Beşiktaş'ın bütün engelleri aşacak bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Orman, "Beşiktaş'ın yüzde 99'u Beşiktaş Yönetimi ve başkanının arkasında kenetlenmiş durumdadır. Aramızda nifak yoktur" dedi.

​HİÇ KORKMAYIN BİZ YILMAYIZ
Beşiktaş için çalıştıklarını söyleyen Orman, "Hiç korkmayın biz yılmayız. Bel altına vurmaya çalışıyorlar. Bizi yıldırmak istiyorlar ama biz yılmayız. Kefenimizle geldik alnımızın akıyla gideceğiz" ifadesini kullandı.

YÜZDE 1400 BÜYÜME SAĞLANDI
Kartal
yuvalarında rekorların rekorunu kırma gayreti içinde olduklarını belirten Orman, "Geldiğimiz güne göre yüzde 1400 büyümeye gelmiş vaziyetteyiz. Arkadaşlarımı tebrik ederim. Teşekkürlerimi bildiririm" dedi