Şampiyonluk yaşamak istiyorum

“Beşiktaş’la 3 yıllık sözleşmem var. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum.” "Hocamla Alanya'da yaşadığım olay artık geride kaldı. Takım arakdaşlarıma orada yardım edemedim. Bundan dolayı özür diledim."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2017 Güncelleme 14 Kasım 2017, 00:00
Şampiyonluk yaşamak istiyorum

İÇİNDEKİLER

Medel'den iddialı açıklamalar... Şilili futbolcu şampiyonluk hayalini gerçekleştirmeden asla Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğini söyledi. Kulüple 3 yıllık sözleşmesi olduğunu ifade eden Medel, "Şampiyonluk ve kupa sevinci yaşamak istiyorum. Bu hayali yarıda bırakıp gitmek istemiyorum. Büyük oyunculardan kurulu bir ekibiz. En iyi şekilde mücadele edeceğiz. Şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı.

ALANYA'DAKİ OLAY GERİDE KALDI
Şilili yıldız Alanyaspor maçında Şenol Güneş'in yedek oyuncuları çağırması sırasında kulübeye gelişlerinde yavaş davranmalarıyla ilgili olarak, "Alanya'da yaşanan olay artık geride kaldı. Orada yavaş davrandım. Takım arkadaşlarıma orada yardım etmedim, bundan dolayı da kendilerinden özür diledim. Şu anda elimden geldiği kadar çalışıp, kendimi en iyi şekilde göstermeye gayret ediyorum" diye konuştu.