Yeni seri yapacağız

Galatasaray’ın yıldız isimlerinden Fernando, “F.Bahçe ve Trabzonspor maçındaki kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. G.Birliği maçıyla yeni seriye başlayacağız” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2017 Güncelleme 03 Kasım 2017, 00:00
Yeni seri yapacağız

İÇİNDEKİLER

G.Saray'ın yıldız futbolcularından Fernando, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, "Süper Lig'de son iki haftada 5 puan kaybettik. Rakiplerimizin bize yaklaşmasını sağladık. Ama G.Birliği maçıyla yeniden kendimize geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

ÇOK SERT OYNUYORLAR
Galatasaray'ın şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olduğunu belirten Fernando, "Rakiplerimiz bize karşı sert oynamaya başladı. Fenerbahçe ve özellikle de Trabzonspor maçında bunu çok açık şekilde gördük. Hakemlerin sert fauller karşısında daha dikkatle olması gerekiyor" dedi.

TUDOR İLE UYUMLUYUZ
Galatasaray'ın çok kaliteli bir kadrosu olduğunu belirten Fernando, "Hocamız Tudor ile birlikte müthiş bir uyum içersindeyiz. Sezon sonunda şampiyonluk bizim olacak. Arkadaşlarım ve ben Galatasaray için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin" şeklinde konuştu.